Cotlet de porc sufocat cu sos de piper

Cotlet de porc sufocat cu sos de piper
Cotletele de porc sufocate cu sos de piper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 249 calorii, 29G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.05 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți piper, ulei de canolan, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de porc sufocate în sos de ciuperci, Cotlete de porc sufocate cu sos și orez, și Cotlete de porc sufocate cu sos de smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați ambele părți ale cotletului uniform cu 1/2 linguriță de condimente de pasăre, 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
Cotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 CmCotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
2
Combinați făina, rămânând 1/2 linguriță de condimente de pasăre, rămânând 1/2 linguriță de sare și restul de piper într-un vas superficial. Cotlet de porc dragat în amestec de făină, rezervând amestecul de făină rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Cotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 CmCotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați cotlete de porc și gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat; transferați într-un platou de servire și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
5
Combinați amestecul de făină rămas și laptele într-un bol, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
6
Se adaugă în tigaie; aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare, amestecând constant cu biciul. Reduceți căldura; fierbeți 1 până la 2 minute sau până când sosul se îngroașă, amestecând constant cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Serviți sosul peste Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateNormal
Gata În28 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista