Cotlet de porc sufocat cu sos de piper
Cotletele de porc sufocate cu sos de piper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 249 calorii, 29G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.05 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți piper, ulei de canolan, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de porc sufocate în sos de ciuperci, Cotlete de porc sufocate cu sos și orez, și Cotlete de porc sufocate cu sos de smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați ambele părți ale cotletului uniform cu 1/2 linguriță de condimente de pasăre, 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper.
Combinați făina, rămânând 1/2 linguriță de condimente de pasăre, rămânând 1/2 linguriță de sare și restul de piper într-un vas superficial. Cotlet de porc dragat în amestec de făină, rezervând amestecul de făină rămasă.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați cotlete de porc și gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat; transferați într-un platou de servire și păstrați la cald.
Combinați amestecul de făină rămas și laptele într-un bol, amestecând cu un bici.
Se adaugă în tigaie; aduceți amestecul la fierbere la foc mediu-mare, amestecând constant cu biciul. Reduceți căldura; fierbeți 1 până la 2 minute sau până când sosul se îngroașă, amestecând constant cu un bici.
Serviți sosul peste Cotletele de porc.