Cotlet De Porc Prăjit La Cuptor Cu Sos De Muștar-Chanterelle

Cotlet De Porc Prăjit La Cuptor Cu Sos De Muștar-Chanterelle
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coapsa de porc prăjită la cuptor cu sos de muștar-muștar. O porție conține 705 calorii, 60g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 6,04 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, oțet de vin roșu, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 40 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un excelent scor spoonacular de 82%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Carne de porc frecată cu muștar cu sos de muștar de mure și cartofi prăjiți condimentați, Cotlet De Porc Cu Sos De Muștar Și Suc De Fructe, și Muschi de porc de fenicul de muștar cu sos de tigaie Cumberland.

Instrucțiuni

1
Bateți cimbru, rozmarin, usturoi, muștar și ulei vegetal până se emulsionează. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Frecați carnea de porc din belșug cu amestecul de ierburi-muștar, apoi așezați-o cu partea grasă în sus pe un raft așezat într-o tigaie cu fund greu. Prăjiți până când carnea de porc este caramelizată și un termometru introdus în centru înregistrează 145 de grade F, 55 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
3
Transferați pe o tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de picături din tigaia de prăjire, apoi se încălzește pe aragaz la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
2
Adăugați ciupercile și gătiți până se caramelizează, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Adăugați șalotele și gătiți până devin translucide, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
4
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați coniacul, apoi reveniți la foc și răzuiți orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Se fierbe până se evaporă aproape tot lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Bateți în stoc, muștar și cimbru. Se aduce la fierbere și se fierbe până se reduce la jumătate, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Adăugați smântâna și untul și fierbeți ușor până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
7
Adăugați pătrunjelul și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8
Feliați carnea de porc în 12 bucăți și stropiți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1
Bateți gălbenușurile de ou, sucul de lămâie și1 linguriță sare într-un castron până se spumează. Stropiți încet în uleiul vegetal, amestecând constant până se emulsionează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Faceți salata de cartofi: gătiți slănina într-o tigaie până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată De CartofiSalată De Cartofi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se transferă pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a se răci, apoi se toacă în bucăți mici.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Feliați cartofii cu grosimea de 1/4 inch; transferați într-o oală, acoperiți cu apă și condimentați ușor cu sare. Se aduce la foc mic la foc mediu și se fierbe până se înmoaie doar furculița, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Scurgeți bine.
6
Combinați slănina, caperele, oțetul și arpagicul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați 1/4 cană de maioneză (rezervați restul pentru o altă utilizare). Îndoiți ușor cartofii calzi și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8
Gatiti baconul intr-un cuptor olandez la foc mediu pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
9
Adăugați ceapa și usturoiul și transpirați până devin translucide, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Adăugați varza și amestecați pentru a acoperi grăsimea de slănină redată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
11
Adăugați oțetul, reduceți focul la minim și fierbeți până când lichidul este redus cu trei sferturi și varza este fragedă, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
12
Adăugați sucul de portocale și gătiți până se reduce la jumătate, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
13
Scoateți varza de pe foc și pliați în măr. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
14
Se servește fierbinte.

Ingrediente

23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm2 lingurițe de sare fierbinte2 lingurițe de sare fierbinte281 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.slănină, tăiată cubulețeslănină, tăiată cubulețe1kgfriptură de porc dezosatăfriptură de porc dezosată6creveți și cu veneVarză roșie fiartă, pentru servireVarză roșie fiartă, pentru servire23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcapere, tocatecapere, tocate7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiluncii (despre ciuperci chanterelle, tulpini tăiate, înjumătățite dacă sunt mariuncii (despre ciuperci chanterelle, tulpini tăiate, înjumătățite dacă sunt mari3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcognac sau alt brandycognac sau alt brandy12 lingurițe de pudră de usturoipulpă de miel, cu ospulpă de miel, cu os2marigălbenușuri de ougălbenușuri de ou23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmarpagic proaspăt tocatarpagic proaspăt tocat12 lingurițe de pudră de usturoipătrunjel proaspăt tocatpătrunjel proaspăt tocat12 lingurițe de pudră de usturoirozmarin proaspăt tocatrozmarin proaspăt tocat12 lingurițe de pudră de usturoicimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat1Oreos dublu umplutcimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțitcimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțit12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteusturoi, tocatusturoi, tocat3cuișoareusturoi, felii subțiriusturoi, felii subțiri1Bunica Smith apple, juliennedBunica Smith apple, julienned23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)6creveți și cu veneSare KosherSare Kosher6creveți și cu veneSare Kosher și piper proaspăt măcinatSare Kosher și piper proaspăt măcinat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc proaspăt de portocalesuc proaspăt de portocale6creveți și cu venePiper proaspăt măcinatPiper proaspăt măcinat6creveți și cu veneSalată Germană de cartofi, pentru servireSalată Germană de cartofi, pentru servire4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cartofi roșii blisscartofi roșii bliss1Ceapa galbena medie, tocatavarză roșie mărunțită (1/2 cap mic)varză roșie mărunțită (1/2 cap mic)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa rosie julienned (aproximativ 1/2 ceapa)ceapa rosie julienned (aproximativ 1/2 ceapa)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmceapă eșalotă tocatăceapă eșalotă tocată711 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.bacon slabbacon slab12 lingurițe de pudră de usturoiunt nesăratunt nesărat1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmmuștar de cereale integralemuștar de cereale integrale
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista