Cotlet de porc prăjit cu pui Becca

Cotlet de porc prăjit cu pui Becca
Cotletele de porc prăjite cu pui Becca necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,46 USD pe porție. O porție conține 688 calorii, 17g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Un amestec de ouă, fulgi de cartofi, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până biscuiti saltine ai putea urma acest curs principal cu Caramel Crack Bomboane Inghetata ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce e bine. Încercați Cotlet de porc prăjit de pui cu chutney de pere, Cotlet De Porc Prăjit, și Cotlet De Porc Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron puțin adânc, amestecați 1 1/2 cană de făină, boia de ardei și praf de usturoi. Într-un al doilea castron puțin adânc, amestecați ouăle și laptele până se amestecă bine. Într-un al treilea castron, combinați firimiturile de cracker zdrobite, fulgii de cartofi și 1/2 cană de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțiteChifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Fulgi De Cartofi InstantFulgi De Cartofi Instant
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Cu o furculiță, înțepați bine Cotletele de porc pentru a fragezi carnea. Condimentează cotletele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cotlet De PorcCotlet De Porc
CarneCarne
3
Apăsați ușor Cotletele de porc în făină pentru a acoperi și scuturați excesul de făină. Scufundați-vă în amestecul de ou bătut, apoi apăsați fiecare cotlet în amestecul de cracker crumb. Aruncați ușor între mâini, astfel încât orice firimituri care nu s-au lipit să poată cădea
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțiteChifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și adâncă la foc mediu și așezați ușor Cotletele de porc în uleiul fierbinte. Prăjiți cotletele până când carnea nu mai este roz în centru și crusta este crocantă și maro aurie, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți cotletele din tigaie și scurgeți excesul de ulei pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista