Cotlet de porc la grătar cu saramură de zahăr brun și marmeladă de ceapă-piersică
Cotletele de porc la grătar cu saramură de zahăr brun și marmeladă de ceapă-piersică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 574 calorii, 32g de proteine, și 20g de grăsime. Un amestec de piersici, zahăr granulat, cotlete de porc tăiate în centru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul granulat, puteți urma acest fel principal cu Shortcakes Cu Căpșuni-Lavandă ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlet de porc cu zahăr brun cu sos BBQ Georgia Peach, Cotlet de porc cu zahăr brun cu sos de grătar de piersici, și Gust de piersică și ceapă roșie cu cotlet de porc la grătar.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, aduceți 7 căni de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se ia de pe foc și se adaugă 1/2 cană de sare, zahărul brun, crenguța de rozmarin și 2 lingurițe. boabe de piper, amestecând până se dizolvă sarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Boabe De Piper
Rozmarin
Zahăr
Sare
3
Adăugați cuburi de gheață și răciți până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Gheață
4
Așezați carnea de porc în saramură și puneți o farfurie deasupra pentru a menține carnea complet scufundată. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Saramură
Carne
Carne De Porc
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
5
Se încălzește 2 linguri. ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, până când este transparent și începe să se rumenească, 10 până la 15 minute. Întoarceți focul la minim; adăugați piersici, zahăr granulat, oțet și 1 linguriță rămasă. boabe de piper. Gatiti, amestecand des, pana cand marmelada este caramelizata si lipicioasa, 40 de minute. Se amestecă restul de 1 linguriță. sare și 2 lingurițe. rosemary.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Boabe De Piper
Marmeladă
Rozmarin
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Oțet
Ceapă
Sare
7
Pregătiți un grătar cu cărbune sau gaz pentru foc mediu (350 până la 400; puteți ține mâna 5 in. deasupra grătarului de gătit timp de numai 5 până la 7 secunde).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Scoateți carnea de porc din saramură și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Saramură
Carne De Porc
9
Periați carnea de porc peste tot cu 1 lingură rămasă. ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Ulei De Gătit
10
Grătar de porc, acoperit, întorcându-se o dată, până când carnea se face așa cum vă place, aproximativ 10 minute pentru mediu-rar (145; tăiat pentru a testa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
11
Transferați carnea de porc într-un platou, cort cu folie și lăsați să se odihnească 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
12
Se servește cu marmeladă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă
13
* Conținutul de sodiu nu a putut fi calculat cu exactitate.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.