Cotlet de porc la grătar cu Salsa cu două pepene galben

Cotletele de porc la grătar cu Salsan cu două pepene galben sunt un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 228 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Un amestec de sare, ulei de canolan, ardei jalape și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc la grătar cu Salsa de ananas la grătar, Cotlet de porc la grătar cu Salsa Tomatillo, și Cotlet De Porc La Grătar ~ Salsa De Ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a prepara salsa, combinați primele 7 ingrediente; pus deoparte.
Pentru a pregăti Cotletele de porc, încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Combinați uleiul și următoarele 4 ingrediente (prin piper negru) într-un castron mic. Frecați amestecul de ulei pe ambele părți ale cotletelor de porc. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carne de porc în tigaie; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.