Cotlet De Porc La Grătar Cu Salată De Parmezan De Mere
Cotletele de porc la grătar cu salată de parmezan de mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 577 calorii, 41G de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 4,81 USD pe porție. 42 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, rozmarin, mere aromate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Cotlet de porc parmezan cu salată de rucola-smochine, Cotlet De Porc Cu Mere La Grătar, și Cotlet de porc la grătar cu glazură de mere de arțar.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.