Cotlet de porc la grătar cu salată de cartofi

Cotletele de porc la grătar cu salată de cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 601 calorii, 33g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de cartofi de copt, sare, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 58%. Încercați Cotlet De Porc La Grătar, Cotlet De Porc La Grătar, și Cotlet De Porc La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați Cotletele de porc și sosul de grătar într-un 6-qt. aragaz lent; acoperiți și gătiți la 6 până la 8 ore sau la gradul dorit de tandrețe.
Aduceți cartofii, sarea și apa pentru a acoperi la fierbere într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim; gatiti 10 minute sau pana cand se inmoaie.
Combinați maioneza și murăturile într-un castron mic; adăugați cartofi și amestecați ușor pentru a acoperi. Acoperiți și răciți, dacă doriți.
Se servește cu cotlet de porc.
Notă: Am testat cu sosul ușor Bar-B-Q de la Stubb.