Cotletele de porc la grătar cu nectarine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.69 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 447 calorii, 41G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de cotlet de porc tăiat în centru, nectarine, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet De Porc Balsamic Cu Nectarine La Grătar, Carne de porc la gratar cu nectarine, și Salată de mușchi de porc și nectarine la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Combinați cimbru, 1 lingură de ulei și usturoi într-un castron mic. Frecați amestecul de ulei uniform peste Cotletele de porc; presărați sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Așezați carnea de porc pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătați 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Lăsați să stea 10 minute.
5
În timp ce carnea de porc stă, tăiați nectarinele în jumătate; aruncați gropile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectarină
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Combinați zahărul, rămânând 1/2 linguriță de ulei, chimen și ardei roșu într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
7
Presărați amestecul de zahăr uniform pe părțile tăiate ale nectarinelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectarină
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
8
Așezați nectarinele pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătați 5 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Nectarină
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Tăiați nectarinele în pene; acoperiți uniform cu brânză mascarpone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Nectarină
10
Serviți cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.