Cotlet De Porc Glazurat Cu Portocale
Orange-glazurate cotlete de porc ar putea fi doar fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 3375 calorii, 495g de proteine, și 96G de grăsime fiecare. Pentru $25.04 pe portie, această rețetă acoperă 64% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, sare, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlet De Porc Glazurat Cu Portocale, Cotlet De Porc Glazurat Cu Portocale, și Cotlet De Porc Glazurat Cu Portocale.
Instrucțiuni
Presărați Cotletele de porc cu sare și piper. Într-o tigaie la foc mediu-mare, cotletele maro în ulei pe ambele părți.
Combinați zahărul brun și concentratul de suc de portocale; se toarnă peste cotlet. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 7-9 minute sau până când sucurile de carne curg limpede.
Serviți carnea de porc și sosul peste orez.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Dragonette beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un altul într-un șir de recolte grozave în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o recoltă puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde și coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de rece a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze maturarea lentă, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.