Cotlet De Porc Glazurat Cu Mere
Cotletele de porc glazurate cu mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 291 calorii, 30g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de mere, amestec de supă de ceapă, măr de tartă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Glazurat Cu Mere, Cotlet De Porc Umplut Cu Mere, și Cotlet Rapid De Porc Glazurat Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Într-o tigaie medie la foc mediu, cotlet de porc brun aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Într-un castron mic, amestecați amestecul de mere, mere și supă de ceapă.
Așezați Cotletele de porc rumenite într-un vas mediu de copt. Se acoperă cu amestecul de mere.
Coaceți Cotletele de porc aproximativ 30 de minute în cuptorul preîncălzit, la o temperatură internă de 145 grade F (63 grade C).