Cotlet de porc glazurat Balsamic și mămăligă

Cotlet de porc glazurat Balsamic și mămăligă
Cotletele de porc glazurate Balsamic și mămăliga ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 431 calorii, 34G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, lapte, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cotlet De Porc Glazurat Balsamic, Cotlet De Porc Glazurat Balsamic, și Cotlete De Porc Glazurate Balsamice Minunate.

Instrucțiuni

1
Aduceți 2 căni de lapte și bulion la foc mic într-o cratiță medie la foc mediu. Adăugați treptat polenta. Gatiti timp de 20 de minute sau pana se ingroasa si clocoteste, amestecand frecvent cu un tel; se ia de pe foc. Se amestecă crema de brânză. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
MamaligaMamaliga
BulionBulion
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Puneți oțetul într-o cratiță mică la foc mediu-mare. Se aduce la fierbere și se fierbe până se reduce la jumătate (aproximativ 5 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Puneți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
4
Combinați rozmarinul, sarea, piperul și usturoiul; frecați amestecul peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
5
Așezați carnea de porc în tigaie; gătiți timp de 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere, ungând cu oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
7
Se servește cu mămăligă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista