Cotlet de porc dulce și picant la grătar

Cotletul de porc dulce și picant la grătar necesită în jur 29 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 2.33 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 290 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de semințe de țelină, piper, sos de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până sirop de arțar ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Mic Dejun Cu Vanilie-Migdale Chia ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlet de porc coaste la gratar cu gust dulce și picant piersic, Cotlet de porc coaste la gratar cu gust dulce și picant piersic, și Cotlete dulci de porc dulci în aragazul lent – 2 ingrediente Plus carnea de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Condimentați ușor Cotletele de porc pe ambele părți cu sarea de condimentare. Amintiți-vă, noi nu sunt frecarea cotlete.
Grătați cotletele timp de 5 până la 7 minute pe fiecare parte.
Periați-le cu glazura dulce și tangibilă în ultimele 5 minute de grătar. Temperatura internă trebuie să înregistreze 145 de grade F pe un termometru citit instantaneu.
Scoateți Cotletele de pe grătar pe un platou de servire și lăsați-le să se odihnească 5 minute înainte de servire.
Amestecați sarea, pudra de ceapă, ardeiul negru, praful de usturoi, semințele de țelină, cayenne și boia afumată într-un bol mic. Rezervați o cantitate mică pentru o altă utilizare.
Puteți păstra sarea de condimente rămasă într-un recipient etanș până la 6 luni.
Într-un castron mic, amestecați oțetul de cidru de mere, siropul de arțar, ketchup-ul, muștarul, Worcestershire și sosul fierbinte. Se condimentează cu sare și piper, după gust și se dă la frigider dacă nu se utilizează imediat.