Cotlet de porc cu varză de Bruxelles rasă și salată de mere

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Cotletele de porc cu varză de Bruxelles rasă și salată de mere ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 687 calorii, 34G de proteine, și 47G de grăsime. 162 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, varză de Bruxelles, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată de recoltare de varză de Bruxelles rasă cu vinetă tare de cidru de mere #MysteryDish, Salată De Varză De Bruxelles Rasă, și Salată De Varză De Bruxelles Rasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Între timp, combinați oțetul de mere, sucul de lămâie și mierea într-un castron mediu.
Se amestecă uleiul de măsline până se combină. Condimentați pansamentul cu sare și piper.
Încălziți o tigaie din fontă de 12 inci la foc mediu.
Adăugați migdale și gătiți până se prăjesc ușor, amestecând ocazional cu o lingură de lemn. Opriți căldura. Scoateți migdalele cu o spatulă și transferați-le într-un castron mare. Ștergeți tigaia.
Combinați varza de Bruxelles și merele feliate în vasul mare.
Adăugați 1/4 cană de pansament și aruncați bine. Gustați și adăugați mai mult pansament, dacă doriți. Condimentează după gust cu sare și piper.
Condimentați cu generozitate Cotletele de porc cu sare și piper. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare și adăugați ulei.
Se încălzește până începe să fumeze.
Adăugați cotletele și gătiți până se rumenesc pe fund, trei până la patru minute. Întoarceți cotletele și rumeniți pe cealaltă parte, încă trei până la patru minute.
Transferați cotletele în cuptor și continuați să gătiți până când un termometru de citire instantaneu a intrat în partea cea mai adâncă a registrului de cotlet 140 buc.F, cu 2 până la 4 minute mai mult. Când ați terminat, transferați cotletele pe o farfurie și puneți-le deoparte.
Se toarnă orice grăsime din tigaie.
Lăsați să se răcească un minut, apoi puneți tigaia la foc mediu.
Se toarnă 1/4 cană de pansament și se amestecă constant cu o lingură de lemn pentru a disloca orice bucăți rumenite. Când pansamentul s-a îngroșat ușor, aproximativ 1 minut, opriți focul.
Serviți Cotletele de porc cu varza de Bruxelles și salata de mere pe lateral. Puneți o parte din pansamentul gătit pe Cotletele de porc.