Cotlet de porc cu sos parmezan pentru doi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu sos de parmezan pentru doi. Această rețetă face 2 porții cu 261 calorii, 30g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, cimbru, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de porc cu sos parmezan, Cotlet de porc cu sos de salvie parmezan, și Cotlet De Porc Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați Cotletele de porc cu sare și piper. Într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit, gătiți cotletele în unt la foc mediu până când sucurile de carne se limpezesc; îndepărtați și păstrați la cald.
Combinați făina și laptele până se omogenizează; se amestecă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă ingredientele rămase; se încălzește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Montinore Red Cap Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Montinore Cap Roșu Pinot Noir]()
Montinore Cap Roșu Pinot Noir
Fructe echilibrate cu presiune minimă asupra mediului. Acesta este un amestec al tuturor blocurilor Pinot Noir cultivate. Fiecare lot este fermentat folosind drojdii native, rezultând o expresie adevărată a terenului pe care a fost cultivat. Bea de acum până în 2018. Asociați cu: somon, cârnați, dovlecei, carne la grătar și ciuperci sunt câteva dintre numeroasele ingrediente pe care le-am asociat cu vintage 2014.