Cotlet de porc cu sos de Prune (Chuletas de Cerdo con Salsa de Ciruelas)

Cotlet de porc cu sos de Prune (Chuletas de Cerdo con Salsa de Ciruelas)
Cotletele de porc cu sos de Prune (Chuletas de Cerdo con Salsa de Ciruelas) ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru $2.48 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 473 calorii, 30g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele columbiene are 1 fani. Dacă aveți apă, sare, cotlet de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Chuletas de Cerdo a La Criolla (cotlet de porc în sos creol), Cotlet de porc în stil columbian (Chuletas de Cerdo), și Chuletas de cerdo con salsa de mango verde.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă sarea în apă într-un castron mare, se pun Cotletele de porc în amestec, se acoperă și se dă la frigider timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Scoateți Cotletele de porc din amestec și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Așezați cotletele în uleiul încălzit și gătiți aproximativ 5-7 minute pe fiecare parte, în funcție de cât de groase sunt cotletele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
5
Transferați Cotletele de porc pe o farfurie.Reduceți căldura la mediu scăzut. În aceeași tigaie se adaugă untul, prune uscate, apă, praf de sare și zahăr. Gatiti aproximativ 15-20 de minute, amestecand ocazional cu o lingura de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Prune UscatePrune Uscate
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați vinul și sarea și continuați să gătiți încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Se toarnă jumătate din sos peste cotlete și se servește imediat, folosind sosul rămas ca sos de masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista