Cotlet de porc cu sos de coniac de caise
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Cotletele de porc cu sos de coniac de caise ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 188 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 189 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Steamy Kitchen necesită caise sau, sare de mare, cotlet de porc și ulei de măsline. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Cotlet de porc cu sos de coniac de caise, Cotlet de porc sau coaste de porc cu sos de ananas de caise, și Cotlet de porc sau coaste de porc cu sos de ananas de caise sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, înmuiați caisele în coniac. Acest lucru se poate face din timp, chiar și peste noapte.
Nick ușor sau scor banda exterioară de grăsime de pe cotlet de porc, sau scor semne crosshatch pe o parte a cotlet de porc.
Se amestecă chimenul, ghimbirul, sarea și papperul. Condimentați Cotletele de porc cu amestecul.
Adăugați Cotletele de porc, gătiți 3 minute pe fiecare parte până se rumenesc și nu sunt destul de gătite până la capăt.
Scoateți Cotletele de porc pe farfurie (vom termina de gătit cotletele în pasul ulterior).
Întoarceți tigaia la foc mediu-mic și adăugați untul și ceapa. Sotati usor ceapa timp de 5 minute. Asigurați-vă că nu ard.
Adăugați caisele uscate (încercați să nu adăugați rachiul încă) și sotati încă un minut. Întoarceți focul la mediu-mare și turnați țuica în care au fost înmuiate caisele.
Lăsați să fiarbă timp de 1 minut.
Se toarnă bulion de pui. Întoarceți Cotletele de porc înapoi în tigaie, strângându-le în sos. Acoperiți și gătiți timp de 2-3 minute până când interiorul cotletului de porc este abia roșu-roz.