Cotlet de porc cu sos de coniac de caise

Cotlet de porc cu sos de coniac de caise
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Cotletele de porc cu sos de coniac de caise ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 188 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 189 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Steamy Kitchen necesită caise sau, sare de mare, cotlet de porc și ulei de măsline. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Cotlet de porc cu sos de coniac de caise, Cotlet de porc sau coaste de porc cu sos de ananas de caise, și Cotlet de porc sau coaste de porc cu sos de ananas de caise sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, înmuiați caisele în coniac. Acest lucru se poate face din timp, chiar și peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Nick ușor sau scor banda exterioară de grăsime de pe cotlet de porc, sau scor semne crosshatch pe o parte a cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
3
Se amestecă chimenul, ghimbirul, sarea și papperul. Condimentați Cotletele de porc cu amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Adăugați Cotletele de porc, gătiți 3 minute pe fiecare parte până se rumenesc și nu sunt destul de gătite până la capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
5
Scoateți Cotletele de porc pe farfurie (vom termina de gătit cotletele în pasul ulterior).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
6
Întoarceți tigaia la foc mediu-mic și adăugați untul și ceapa. Sotati usor ceapa timp de 5 minute. Asigurați-vă că nu ard.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați caisele uscate (încercați să nu adăugați rachiul încă) și sotati încă un minut. Întoarceți focul la mediu-mare și turnați țuica în care au fost înmuiate caisele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise UscateCaise Uscate
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
8
Lăsați să fiarbă timp de 1 minut.
9
Se toarnă bulion de pui. Întoarceți Cotletele de porc înapoi în tigaie, strângându-le în sos. Acoperiți și gătiți timp de 2-3 minute până când interiorul cotletului de porc este abia roșu-roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateNormal
Gata În26 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista