Cotlet de porc cu sos de cidru

Cotlet de porc cu sos de cidru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu sos de cidru. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 334 calorii, 30g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, salvie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de porc cu sos de tigaie de cidru, Cotlet De Porc Cu Sos De Cidru, și Cotlet de porc cu sos de ceapă de cidru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează Cotletele de porc cu sare și piper. Într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare, ulei de măsline cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se înmoaie și auriu, aproximativ 5 minute. Împingeți ceapa pe marginile tigaiei și adăugați cotletele. Gatiti, intorcand o data, pana se rumeneste, aproximativ 6 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Presărați salvie peste cotlet și turnați cidru în tigaie. Se aduce la fierbere, se acoperă, se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până când cotletele sunt fierte, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CidruCidru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți cotletele din tigaie, ridicați focul la mare și fierbeți sosul până se reduce și se îngroașă, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se toarnă sosul și ceapa peste cotlet și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SosSos

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista