Cotlet de porc cu sos de afine, Port și rozmarin

Cotlet de porc cu sos de afine, Port și rozmarin
Cotletele de porc cu sos de afine, Port și rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 443 calorii, 30g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, sos de afine, port tawny și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până portul ar putea urma acest curs principal cu Port Cizmar ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete de miel cu rozmarin și sos de vin de Port, Sos de afine cu Port, rozmarin și smochine uscate, și Carne de porc rozmarin cu sos de fructe de padure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați Cotletele de porc cu sare, piper și 1 linguriță de rozmarin. Topiți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu până când începeți să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
RozmarinRozmarin
UntUnt
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați Cotletele de porc și gătiți până se rumenesc și fierte, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
3
Transferați pe platou; acoperiți pentru a vă încălzi.
4
Adăugați bulion, Port și restul de 1 3/4 lingurițe de rozmarin în aceeași tigaie și fierbeți până când lichidul este ușor redus, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
BulionBulion
PortPort
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați sos de afine; se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu și se fierbe până când sosul se îngroașă, aproximativ 7 minute. Sos de sezon cu sare și piper. Puneți sosul peste Cotletele de porc și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Sare și PiperSare și Piper
Cotlet De PorcCotlet De Porc

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista