Cotlet de porc cu sos de afine, Port și rozmarin

Cotletele de porc cu sos de afine, Port și rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 443 calorii, 30g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, sos de afine, port tawny și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până portul ar putea urma acest curs principal cu Port Cizmar ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete de miel cu rozmarin și sos de vin de Port, Sos de afine cu Port, rozmarin și smochine uscate, și Carne de porc rozmarin cu sos de fructe de padure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați Cotletele de porc cu sare, piper și 1 linguriță de rozmarin. Topiți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu până când începeți să se rumenească.
Adăugați Cotletele de porc și gătiți până se rumenesc și fierte, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Transferați pe platou; acoperiți pentru a vă încălzi.
Adăugați bulion, Port și restul de 1 3/4 lingurițe de rozmarin în aceeași tigaie și fierbeți până când lichidul este ușor redus, aproximativ 4 minute.
Adăugați sos de afine; se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu și se fierbe până când sosul se îngroașă, aproximativ 7 minute. Sos de sezon cu sare și piper. Puneți sosul peste Cotletele de porc și serviți.