Cotletul de porc cu pere și cidru este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 608 calorii, 38g de proteine, și 36g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, unt, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Cidru-melasă de porc cu pere, Cotlet de porc cu pere, și Gorgonzola-cotlet de porc umplut cu pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade. Într-un castron mare, aruncați cartofii și ceapa cu 2 linguri de ulei de măsline, 3 căței de usturoi întregi și frunzele dintr-o crenguță de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Ulei De Măsline
Cartofi
Rozmarin
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Întindeți legumele într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Coaceți 20 până la 30 de minute sau până când cartofii sunt maro deschis și fragezi atunci când sunt străpunși cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
În timp ce cartofii și ceapa sunt la cuptor, feliați subțire restul de 3 căței de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline, usturoi feliat și 4 crenguțe de rozmarin la foc mediu într-o tigaie mare din fontă sau altă tigaie cu fund greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Rozmarin
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se sotează până când usturoiul este ușor auriu și uleiul de măsline este infuzat cu arome de usturoi și rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Rozmarin
Usturoi
7
Scoateți feliile de usturoi și puneți-le deoparte. Aruncați rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Usturoi
8
Condimentați Cotletele de porc cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Întoarceți tigaia în aragaz și încălziți uleiul infuzat în tigaie la foc mare. Aranjați cotletele în tigaie și căutați până se rumenesc frumos, 1 până la 2 minute. Întoarceți cotletele și rumeniți pe a doua parte, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Ulei Infuzat
Cotlet De Porc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Soba
9
Adăugați perele în tigaie, reduceți focul și continuați să gătiți până când perele devin fragede și se rumenesc ușor și cotletele fierte, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Scoateți cotletele și perele din tigaie și turnați din tigaie toate, cu excepția a 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Se toarnă cidrul în tigaie și se reduce la jumătate la foc mediu, răzuind continuu fundul tigaiei pentru a îndepărta bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Adăugați stocul și reduceți din nou la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
13
Se adaugă untul, amestecând până se topește și se condimentează după gust cu sare și piper. Întoarceți perele în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Pentru a servi, așezați un cotlet pe fiecare dintre cele patru farfurii, lângă niște cartofi prăjiți și ceapă. Puneți sosul de tigaie și mai multe pene de pere peste fiecare cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Prăjiți
Ceapă
Sos
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Garnisiți cu frunze proaspete de rozmarin, dacă doriți.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.