Cotlet de porc cu crustă de parmezan

Cotlet de porc cu crustă de parmezan
Rețeta de cotlet de porc cu crustă de parmezan poate fi făcută în aproximativ 16 minute. Acest fel principal are 365 de calorii, 26 g de proteine și 21 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,42 USD per porție. Un amestec de muschi de porc, cruste de la 8, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 18 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 53%, ceea ce este destul de bun. Încercați cotlet de porc cu sos de lămâie și cimbru, cotlet de porc cu sos de lămâie și cimbru și cotlet de porc cu crustă de chimen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Tăiați muschiul de porc în 4 cotlete de porc în porții egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Carne De PorcCarne De Porc
3
Așezați fiecare cotlet între 2 foi de folie de plastic și bateți cu un ciocan de carne până când cotletul este de aproximativ 1 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
4
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie și amestecați-o în pesmet mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Adăugați parmezanul, sare și piper și mai pulsați de câteva ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Transferați amestecul de pesmet într-un castron puțin adânc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Pregătiți o stație de pane: într-un castron sau farfurie puțin adânc, puneți făina împreună cu sare și piper. Intr-un alt vas putin adanc, bate oul cu 1 lingura de apa, pana cand oul nu mai este aprins, aproximativ 1 minut. Aliniați făina, oul și pesmetul în această ordine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Încinge o tigaie mare la foc mediu-mare și adaugă uleiul vegetal și untul. Înmuiați cotletele de porc în făină pentru a le pudra ușor, scuturați excesul de făină, apoi înmuiați în ou și la final pesmetul. Gătiți carnea de porc până se rumenește și este gătită, 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Odată fiert, scoateți-l pe o farfurie tapetată cu un prosop de hârtie pentru a șterge excesul de ulei. Se condimentează cotleturile cu sare și piper și se servesc cu felii de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Pană De LămâiePană De Lămâie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateNormal
Gata În16 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista