Cotlet de porc cu crustă de parmezan

Cotlet de porc cu crustă de parmezan
Rețeta de cotlet de porc cu crustă de parmezan poate fi făcută în aproximativ 16 minute. Acest fel principal are 365 de calorii, 26 g de proteine și 21 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,42 USD per porție. Un amestec de muschi de porc, cruste de la 8, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 18 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 53%, ceea ce este destul de bun. Încercați cotlet de porc cu sos de lămâie și cimbru, cotlet de porc cu sos de lămâie și cimbru și cotlet de porc cu crustă de chimen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Tăiați muschiul de porc în 4 cotlete de porc în porții egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Carne De PorcCarne De Porc
3
Așezați fiecare cotlet între 2 foi de folie de plastic și bateți cu un ciocan de carne până când cotletul este de aproximativ 1 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
4
Puneți pâinea într-un robot de bucătărie și amestecați-o în pesmet mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Adăugați parmezanul, sare și piper și mai pulsați de câteva ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Transferați amestecul de pesmet într-un castron puțin adânc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Pregătiți o stație de pane: într-un castron sau farfurie puțin adânc, puneți făina împreună cu sare și piper. Intr-un alt vas putin adanc, bate oul cu 1 lingura de apa, pana cand oul nu mai este aprins, aproximativ 1 minut. Aliniați făina, oul și pesmetul în această ordine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Încinge o tigaie mare la foc mediu-mare și adaugă uleiul vegetal și untul. Înmuiați cotletele de porc în făină pentru a le pudra ușor, scuturați excesul de făină, apoi înmuiați în ou și la final pesmetul. Gătiți carnea de porc până se rumenește și este gătită, 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Odată fiert, scoateți-l pe o farfurie tapetată cu un prosop de hârtie pentru a șterge excesul de ulei. Se condimentează cotleturile cu sare și piper și se servesc cu felii de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Pană De LămâiePană De Lămâie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateNormal
Gata În16 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista