Cotlet de porc cu crustă de nucă cu orez sălbatic vegetal de toamnă
Cotletele de porc cu crustă de nucă cu orez sălbatic vegetal de toamnă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 4.44 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 573 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână nuci, bietă elvețiană, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma nucile, puteți urma acest fel principal cu Tort de fistic cu nuci ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este mare. Rețete similare includ Gătit din Glossies: cotlet de porc cu coajă de nucă cu orez sălbatic de legume de toamnă, Cotlete De Porc Umplute Cu Orez Sălbatic La Grătar, și Rissoles De Orez Sălbatic De Toamnă.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti carnea de porc, așezați cotletele într-un vas puțin adânc; stropiți uniform cu Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Combinați sare, salvie și piper negru într-un castron mic. Rezervați 3/4 linguriță amestec de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați nuci la amestecul de sare rămas; aruncați bine. Apăsați amestecul de nuci pe ambele părți ale cotletelor de porc. Acoperiți și refrigerați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Gatiti felia de bacon intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Scoateți slănina din tigaie; se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați Cotletele de porc la picături în tigaie; gatiti 1 1/2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați 1/4 cană bulion de pui în tigaie. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 6 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Pentru a pregăti orezul, încălziți o cratiță mare la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Roșii Feliate, Opțional
10
Adăugați ceapa și următoarele 3 ingrediente (prin usturoi) în tigaie; acoperiți și gătiți 5 minute sau până când ceapa este fragedă. Se amestecă amestecul de sare rezervat de 3/4 linguriță, bietă, ciuperci și măr. Acoperiți și gătiți 5 minute sau până când morcovul este fraged. Se amestecă orezul și 1/2 cană bulion. Aduceți la foc mic; gatiti, neacoperit, 5 minute sau pana cand lichidul este absorbit. Se amestecă slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Chard Elvețian
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Așezați 1 cană de amestec de orez pe fiecare dintre cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1 cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Mazăre Goya®
12
Stropiți fiecare porție cu picături de tigaie și presărați fiecare cu 1 lingură de pătrunjel.
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.