Cotlet De Porc Cu Ceapă De Muștar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc cu ceapă de muștar. Această rețetă servește 4 și costă 2,65 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 316 calorii, 30g de proteine, și 17g de grăsime per portie. 25 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ceapă prăjită, cotlet de porc, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de porc la grătar cu mere Sotate, Inele de ceapă și verdeață de muștar, Bate și cotlet: Knockwurst cu varză acră condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, și Miere Cotlet De Porc Fiert Cu Pere, Ceapa Rosie, Feta & Ceapa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Așezați Cotletele de porc într-un vas de copt superficial.
Se toarnă muștar peste ele și se întoarce pentru a acoperi.
Presărați ceapa prăjită deasupra. Acoperiți cu folie de aluminiu.
Coaceți timp de 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când Cotletele de porc sunt fierte.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.