Cotlet de porc cu brânză albastră cu mere

Cotlet de porc cu brânză albastră cu mere
Cotletele de porc cu brânză albastră cu mere necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 581 calorii, 54g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.81 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de nuci, mere galan, pesmet panko și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma merele galan, puteți urma acest fel principal cu Mere Coapte ca desert. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cotlet de porc cu brânză albastră cu mere, Cotlet de porc cu mere și crupe cremoase de brânză cu slănină, și Cotlet de porc cu sos de brânză albastră.

Instrucțiuni

1
În robotul de bucătărie, puneți nucile. Acoperire; proces, folosind mișcări rapide de pornire și oprire, până la consistența mesei grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați 1/2 cană de unt, brânza albastră și piperul; procesați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
3
Adăugați pesmet; procesați până se combină, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale, după cum este necesar. Împărțiți uniform amestecul de unt între 4 foi de folie de plastic sau hârtie cerată; aplatizați fiecare pentru a se potrivi cu lățimea și forma cotletelor de porc, formând 4 discuri. Înfășurați bine; înghețați cel puțin 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Încălziți cuptorul la 450 de grade F. în tigaie de 15x10x1 inci, aranjați pene de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți 30 până la 35 de minute sau doar până se înmoaie. Într-un castron mare, aruncați merele cu 1 lingură de unt; acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Pulverizați fontă de 12 inci sau altă tigaie rezistentă la cuptor cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați Cotletele de porc; gatiti 6 pana la 8 minute, intorcand o data, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
8
Se ia de pe foc; acoperiți fiecare cotlet cu 1 disc de unt. Setați controlul cuptorului la fiert. Cotletele se fierb în tigaie la 3 până la 4 inci de la căldură la 2 până la 3 minute sau până când untul începe să buleze și devine maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
9
Așezați cotletele pe farfurii de servire. Lingurați merele uniform peste cotlet; stropiți cu glazură balsamică și garnisiți cu frunze de salvie proaspete tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salvie ProaspătăSalvie Proaspătă
Glazura BalsamicăGlazura Balsamică
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista