Cotlet de porc condimentat cu Chutney de mere

Nevoie de o curs principal fără gluten? Cotletele de porc condimentate cu Chutney de mere ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 347 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână măr, sare, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma afine uscate, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Pentru Micul Dejun ca desert. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de porc glazurat cu arțar condimentat cu chutney de pere, Bate și cotlet: Knockwurst cu varză murată condimentată și cotlet de porc afumat cu slănină, măr și ceapă, și Cotlet de porc cu Chutney de mure-mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti chutney, topiți untul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați măr; saut 4 minute sau până se rumenesc ușor.
Adăugați afine și următoarele 6 ingrediente (prin ienibahar); aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 8 minute sau până când merele sunt fragede; se amestecă ocazional.
Pentru a pregăti carnea de porc, în timp ce chutney fierbe, încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Combinați chipotle și următoarele 4 ingrediente (prin piper negru); se presară peste carne de porc. Înveliți tigaia pentru grătar cu spray de gătit.
Adăugați carne de porc în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Zvelte haricots verts sunt un complement frumos și rapid de gătit la masă.
Încălziți 2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 12 uncii haricots verts la tigaie; gatiti 3 minute, amestecand ocazional. Se amestecă 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper negru și 2 căței de usturoi feliați subțire; gatiti 5 minute sau pana cand usturoiul se rumeneste usor.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.