Cotlet De Porc Ala Toscan

Cotlet De Porc Ala Toscan
Cotlet de porc Ala Tuscan este un fără lactate felul principal. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 465 calorii, 47G de proteine, și 22g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, usturoi, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet De Porc Toscan, Cotlet De Porc Parmezan Toscan, și Cotlet De Porc Prăjit Cu Ierburi Toscane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În vasul superficial, amestecați făina, sarea și piperul. Într-un alt vas superficial, bateți oul cu furculița. Înmuiați Cotletele de porc în ou, apoi acoperiți cu amestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
2
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați cotlet de porc; gatiti 2-3 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
4
Scoateți carnea de porc din tigaie; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Așezați usturoiul în tigaie; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Se amestecă roșiile, bulionul, oțetul, busuiocul și caperele. Întoarceți Cotletele de porc în tigaie. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut. Capac; se fierbe 13 până la 15 minute sau până când carnea de porc nu mai este roz și termometrul introdus în centru citește 160 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
TomateTomate
OțetOțet
CapereCapere
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
BulionBulion
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
6
Pentru a servi, puneți amestecul de roșii peste Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
TomateTomate

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista