Cotlet De Porc În Stil Yucat În Stil Yucat

Cotlet De Porc În Stil Yucat În Stil Yucat
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 208 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,37 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coriandru plus frunze de coriandru, ceapă, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete De Porc La Grătar În Stil Yucatan, Yucat Carne De Porc În Stil Yucat, și Carne de porc fiartă în stil Yucatan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă apă, sare kosher, frunze de dafin,ienibahar și boabe de piper negru în castron mediupână când sarea se dizolvă pentru saramură. Aranjați porkchops în vas de copt de 13 x 9 x 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
SareSare
Frunze De DafinFrunze De Dafin
IenibaharIenibahar
SaramurăSaramură
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Pourbrine peste. Acoperiți și refrigerați 1 oră,întorcându-vă ocazional.
1
Scoateți toprack din grătar.
2
Așezați 1 tigaie din aluminiu în centrul grătarului inferior pentru tigaia de picurare.Brichete ușoare în Coș; se toarnă cu grijă pe grătarul inferior, formând grămezi pe partea laterală a tăvii de picurare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
TigaieTigaie
3
Scurgeți așchii de lemn; așchii de lemn împrăștiat uniform peste cărbuni. Întoarceți raftul topgrill la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
4
Pentru grătar cu gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Scoateți grătarul de sus de la grătar. Pregătiți grătar (mediucăldură). Dacă utilizați grătar cu 2 arzătoare, aprindeți 1 arzător.Dacă utilizați grătar cu 3 arzătoare, nu aprindeți arzătorul Central.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Scurgeți așchii de lemn. Stivați 2 Mini loafpans (unul în interiorul celuilalt); umpleți cu 1 așchii de lemn de cupă. Stivați tigăile de pâine rămase; umplețicu 1 cană așchii de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
7
Așezați tigăile direct pe flacără (dacă utilizați grătar cu 3 arzătoare, așezați ambele tigăi pe 1 parte luminată).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Așezați tava de copt din aluminiu pe porțiunea neluminată a grătarului. Întoarceți grătarul de sus la grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Grătați sferturile de ceapă până se rumenesc (pieleapoate arde), aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Se răceșteși coaja. Feliați subțire și puneți-l în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
BolBol
10
Adăugați suc de portocale și suc de lămâie. Sezonamestec de ceapă după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SareSare
11
Se amestecăcerantru tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
12
Scoateți carnea de porc din saramură; se usucă, apoi se freacă acoperită peste tigaia de picurare până se gătește, 4 până la 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SaramurăSaramură
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Transferați laplata; lăsați să se odihnească 10 minute.
14
Aranjați varza pe platou. Se acoperă cucarne de porc, avocado și ridichi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RidicheRidiche
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
VarzăVarză
15
Scurgeți ceapa; împrăștiați peste carne de porc și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc
16
Stropeștefrunze de coriandru tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
17
Serviți cutortilla caldă de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista