Cotlet De Porc În Stil Aluniță

Cotlet De Porc În Stil Aluniță
Cotletele de porc în stil aluniță sunt un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 282 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,07 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr brun, pudră de cacao, cotlet de porc tăiat în centru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma pudra de cacao neîndulcită, puteți urma acest fel principal cu Mousse sănătoasă de unt de arahide cu ciocolată (fără zahăr, cu conținut scăzut de carbohidrați, bogat în proteine, fără gluten, vegan) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet De Porc Mole, Cotlet De Porc Mole, și Cotlet de porc în sos de aluniță Verde.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
2
Combinați primele 6 ingrediente; frecați uniform pe ambele părți ale cărnii de porc. Înveliți ușor carnea de porc cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Carne De PorcCarne De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Așezați carnea de porc pe tigaia pentru grătar; acoperiți și grătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
4
Lăsați să stea 3 minute.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista