Cotlet de miel cu crustă Vadouvan cu sos de iaurt cu usturoi prăjit

Cotlet de miel cu crustă Vadouvan cu sos de iaurt cu usturoi prăjit
Cotletele de miel cu crustă Vadouvan cu sos de iaurt cu usturoi prăjit este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 3. Pentru $ 4.89 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 76g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 705 calorii. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați iaurt gras, rozmarin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Cotlete de miel cu crustă de usturoi și ierburi, Cotlete de miel cu sos de iaurt, și Cotlete de miel cu crustă de fistic cu sos de Port de cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare cu fermoar, combinați mielul, vadouvanul, sarea și iaurtul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
2
Se amestecă până se combină bine, apoi se marinează 2 până la 24 de ore (mai mult este mai bine).
3
Reglați suportul pentru broiler la trei centimetri de sursa de căldură. Glisați tigaia mare din fontă în broiler și încălziți timp de 15 minute. În timp ce tigaia se încălzește, combinați uleiul de măsline, usturoiul și rozmarinul într-o cratiță mică și încălziți la cea mai mică căldură posibilă. Gatiti pana cand usturoiul se rumeneste si miroase prajit, aproximativ zece minute, apoi scoateti-l de pe foc. Aruncați rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Într-un castron mare, amestecați iaurtul, albușul de ou și amidonul de porumb până se combină bine. Se toarnă încet ulei de măsline, amestecând constant, până se încorporează complet. Apoi transferați iaurtul în oală și gătiți la foc mic până când este fierbinte și ușor îngroșat, aproximativ cinci minute. Se amestecă sucul de lămâie și sarea după gust și se lasă deoparte. Sosul va continua să se îngroașe, mai ales că se răcește. Păstrați cald în timp ce pregătiți Cotletele de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
8 Salote Mari8 Salote Mari
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Skillet este suficient de fierbinte atunci când picătură de apă se evaporă instantaneu de la suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați Cotletele de miel, lăsând mult spațiu între ele și fierbeți până se rumenesc, trei până la patru minute. Răsturnați și fierbeți până când a doua parte este bine rumenită, încă trei până la patru minute. Mielul ar trebui să înregistreze 135 F pe un termometru de citire instantanee pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
7
Îndepărtați cotletele și lăsați-le deoparte să se odihnească timp de cinci minute, apoi serviți imediat cu sos de iaurt, mărar și presărați suplimentar de vadouvan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții3
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista