Cotecchino cârnați în

Cotecchino cârnați în
Cotecchino cârnați în ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.56 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 229 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Un amestec de vin, cârnați cotecchino, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotecchino con Lenticchie (cârnați mari cu linte), Cârnați afumați, smochine și frigarui Manchego plus câștigă un card cadou Visa de 100 USD de la Johnsonville Sausage, și Sandvișuri cu cârnați și ardei din cârnați Paisano Din Denver.

Instrucțiuni

1
Înțepați cârnații în mai multe locuri cu o furculiță și puneți-le într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați apă rece pentru a acoperi cârnații și aduceți la fierbere. Coborâți la foc mic și gătiți 40 de minute, apoi scurgeți cârnații. Se lasă să se răcească, apoi se curăță și se sfărâmă din carcasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Pe o tăietură curată, așezați vițelul plat și acoperiți vițelul cu cârnații într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4
Rotiți vițelul în sus și legați-l în segmente uniforme cu sfoară de măcelar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
5
Încălziți uleiul de măsline în aceeași tigaie mare până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ceapa tocată și țelina și gătiți până se înmoaie. Căutați ruloul de vițel pe toate părțile în tigaie, astfel încât să fie uniform maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați vinul, frunza de dafin, pătrunjelul și roșiile, reduceți focul la foc mic și gătiți 1 oră, adăugând mai mult vin sau apă, dacă este necesar, pentru a menține nivelul de umiditate consistent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați ceapa și morcovii întregi, reglați nivelul lichidului și fierbeți încă 30 de minute. Condimentează cu sare și piper după gust, scoate din tigaie și lasă să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Scoateți șirul și tăiați-l în felii groase.
10
Se servește imediat cu sucuri de tigaie turnate peste.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista