Coroană de ridiche cu brânză de capră bătută cu chimen
Coroana de ridiche cu brânză de capră de chimen bătută necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 10 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 7 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime per portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de brânză de capră, apă, ridichi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Salată De Pean Și Ridiche Cu Brânză De Capră, Salată de ridiche cu brânză de capră, și Ridiche Brânză De Capră Galette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați frunzele din ridichi, lăsând 1 inch de tulpină; frecați cu o perie. Spălați și scurgeți frunzele; aranjați frunzele într-un cerc pe un platou.
Tăiați ridichile pe jumătate pe lungime.
Combinați brânza, apa, sarea și chimenul într-un castron mic; se amestecă cu o spatulă de cauciuc până se omogenizează.
Întindeți amestecul de brânză uniform pe părțile tăiate ale ridichilor. Aranjați ridichi pe frunze.