Cornish Pasty
Reteta Cornish Pasty este gata în aproximativ 1 oră și 40 de minute și este cu siguranță un super fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. O porție conține 250 de calorii, 15g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați unt, morcov, sare kosher și piper crăpat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cornish Pasty, Pasty Cornish Tradițional, și Casă Cornish Pasty pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. topiți untul în tigaie și adăugați ceapa și prazul; gatiti pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Într-un castron combinați friptura, păstârnacul, cartoful, morcovul și cimbru și aruncați pentru a combina. Odată ce ceapa și prazul sunt reci, adăugați la amestec și amestecați. Se condimentează cu sare și piper.
Întindeți patiseria într-o foaie groasă de 1/4 inch.
Tăiați în 4 cercuri de aproximativ 5 inci. Dacă toate cercurile nu pot fi tăiate din foaia inițială de patiserie re-rulați patiseria și tăiați cercurile rămase, dacă este necesar.
Lingură între 1/3 și 1/2 cană de amestec de umplere pe o jumătate de cerc de patiserie.
Ungeți marginile cu ou bătut și pliați cealaltă jumătate peste umplutură. Sigilați apăsând ușor cu o furculiță sau cu degetele.
Așezați pe foaia de copt pregătită și repetați cu restul de patiserie și umplutură (poate rămâne umplutură).
Periați toate pastele cu ou bătut.
Se introduce în cuptorul de 400 cm. f; când patiseria începe să se rumenească, reduceți cuptorul la 350 cm.f și coaceți încă 25 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Se servește cu bere puternică.