Corned Beef Hash
Corned Beef Hash necesită aproximativ 3 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 271 de calorii , 32 g de proteine și 11 g de grăsimi . Pentru 2,02 USD per porție , primiți un mic dejun care servește 30. Acesta vă este oferit de Foodnetwork. Un amestec de worcestershire, ceapă, usturoi și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 80% , ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Corned Beef Hash cu Kale , Corned Beef la cuptor cu varză soată și cartofi noi la cuptor și Corned Beef și varză .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Adăugați pieptul într-o oală mare și acoperiți-l cu apă.
Se adauga foile de dafin si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Fierbe pieptul la foc mediu-mic până se înmoaie.
Scoateți din apă și lăsați deoparte.
Într-o tigaie medie, la foc mediu, adăugați ceapa, usturoiul, cimbru, Worcestershire și sosul de ardei iute.
Se caleste pana ce ceapa este moale, aproximativ 5 minute. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
Se adauga vinul si se amesteca pentru a deglaza tigaia.
Aduceți o oală mare cu apă la fiert la foc mediu.
Adăugați cartofii și gătiți până se înmoaie.
Scurgeți și puneți deoparte.
Combinați muștarul, Worcestershire și sosul de ardei iute într-un castron mic.
Adăugați pieptul, amestecul de cartofi și amestecul de muștar în bolul unui mixer cu suport cu un atașament cu paletă. Pulsați până când carnea de vită devine aprinsă. Nu amestecați în exces. Scoateți orice exces de grăsime.
Serviți sau păstrați la frigider pentru utilizare ulterioară.