Copane De Pui Cu Lămâie-Oregano La Grătar

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tobe de pui la grătar cu lămâie-Oregano. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă 62 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 188 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână tobe de pui, sare kosher grosieră, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui la grătar cu lămâie și Oregano, Pui la grătar cu lămâie și Oregano, și Pui la grătar cu lămâie, usturoi și Oregano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 6 ingrediente într-un castron mic. Condimentează după gust cu piper negru proaspăt măcinat.
Se toarnă marinada într-o pungă de plastic resigilabilă de 1 galon; adăugați pui și sigilați. Întoarceți punga pentru a acoperi puiul. Marinați la temperatura camerei 30 de minute sau la frigider până la 2 zile, întorcându-vă ocazional.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Așezați puiul, cu puțină marinată încă agățată, pe grătar; pui la grătar până când este gătit și se rumenesc pe toate părțile, întorcându-se frecvent, aproximativ 30 de minute.
Transferați în farfurii și serviți.