Cookie-urile mamei sunt o vegetarian rețetă cu 36 de porții. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 148 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână praf de copt, stafide, scurtare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un desert la un preț foarte rezonabil. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Orezul spaniol al mamei, Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei, și Mama mea e cel mai bun Meat Loaf.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Cremă împreună scurtarea și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Unt
Cremă
3
Adăugați zahărul brun și smântâna până devin ușoare și pufoase. Bateți ouăle până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Cremă
Ouă
4
Cernem făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara, nucșoara și cuișoarele peste amestecul cremat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
5
Se amestecă apoi se amestecă stafidele, nucile și curmalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Date
Nuci
6
Aruncați fursecurile pe foi de copt unse și coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 8 până la 10 minute sau până devin aurii.