Cookie-urile de amprentă ale lui Siobhan sunt un vegetarian desert. Această rețetă servește 24. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 162 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ou, gem, cum ar fi zmeură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Jam Cookie-Uri De Amprentă, Cookie-uri pentru amprenta PB & J, și Jam Cookie-Uri De Amprentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați un raft în treimea superioară a cuptorului și un al doilea raft în treimea inferioară, apoi preîncălziți la 350 F. Linia 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Cuptor
2
Într-un castron mare, cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, combinați untul și zahărul și bateți la viteză medie, răzuind vasul ocazional, până când este ușor și pufos, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bol
4
Adăugați oul și vanilia și bateți până se încorporează complet, aproximativ 1 minut. Cu mixerul la foc mic, adăugați amestecul de făină și amestecați până se combină. Formați aluatul într-un disc, înfășurați-l în plastic și răciți cel puțin 1 oră și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Folie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Rulați aluatul în bile de 1 inch și aranjați pe foi de copt, lăsând aproximativ 3 inci între fursecuri. Folosind degetul mare sau capătul rotund al unui pistil mic, faceți o fântână în centrul fiecărui cookie. Folosind o linguriță, umpleți fiecare godeu cu gem, având grijă să nu umpleți prea mult godeurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Rola
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Mortar și Pistil
6
Coaceți, comutând fursecurile între rafturile superioare și inferioare cam la jumătatea coacerii, până devin aurii, aproximativ 15 minute. Răciți fursecurile pe foile de copt timp de 10 minute înainte de a le transfera pe o grătar pentru a se răci complet. Praf cu zahăr de cofetari. Continuați să coaceți prăjiturile pe foi de copt răcite. Faceți înainte: fursecurile pot fi coapte înainte și depozitate, într-un recipient etanș la temperatura camerei, până la 3 zile.