Cookie-Uri Whippet De Casă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile Whippet de casă. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 30 de porții cu 173 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați cafea instant folgers, lingurițe de apă, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cookie-Uri Whippet De Casă, Cookie-Uri De Ladybug De Casă, și Fursecuri Milano De Casă.
Instrucțiuni
Pulverizați ușor un suport de gătit cu spray de gătit. Aranjați napolitanele Nilla peste partea superioară a raftului și puneți-le deoparte.Pregătiți marshmallow. Montați o pungă mare de patiserie cu un vârf rotund de 1/2 inch.
Puneți albușurile în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel.Puneți 1/4 cană de apă într-un castron mic și presărați pachetul de gelatină peste el. Stir.In o cratiță mică, combinați restul de 8 lingurițe de apă, zahăr, sirop de porumb și sare. Folosind foc mediu, încălziți fără a amesteca până când un termometru cu bomboane (eu folosesc un prăjit adânc) înregistrează 240 de grade (etapa cu bilă moale).În timp ce siropul se încălzește, bateți ouăle cu accesoriul de tel până se formează vârfuri rigide. Dacă ouăle formează vârfuri înainte ca siropul să ajungă la 240, opriți mixerul. Când siropul atinge 240 de grade, porniți mixerul din nou și turnați-l în albușuri într-un flux subțire pe partea laterală a bolului, începând cu câteva linguri și crescând debitul. Folosiți o racletă de cauciuc pentru a vă asigura că obțineți totul.Răzuiți rapid gelatina în cratița încă fierbinte și amestecați-o astfel încât să se subțieze și să se dizolve din căldura reziduală.
Adăugați-l la mixer în timp ce acesta este încă în desfășurare.
Adăugați vanilia și pudra de cafea și continuați să bateți timp de 5 minute sau până când vasul se simte rece și amestecul este suficient de gros pentru a pipa. Pipeți movile de marshmallow deasupra fursecurilor și lăsați fursecurile acoperite cu marshmallow să stea pe un raft timp de cel puțin două ore. După ce au trecut cele două ore, puteți trece la scufundare sau puteți îngheța cookie-urile și le puteți înmuia atunci când este convenabil.Pentru scufundare, utilizați metoda preferată. Recomand temperarea ciocolatei, dar asta necesită practică. Așa că temperați ciocolata dacă știți cum, sau pur și simplu topiți ciocolata și grăsimea într-un cazan dublu. Dunk fiecare cookie unul câte unul în ciocolată și ridicați cu două furculițe, lăsând ciocolata să curgă pe laturi. Așezați-vă pe un suport pe care l-ați așezat peste o foaie de folie sau pergament pentru a prinde picături.