Cookie-Uri Whippet De Casă

Cookie-Uri Whippet De Casă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile Whippet de casă. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 30 de porții cu 173 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați cafea instant folgers, lingurițe de apă, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cookie-Uri Whippet De Casă, Cookie-Uri De Ladybug De Casă, și Fursecuri Milano De Casă.

Instrucțiuni

1
Pulverizați ușor un suport de gătit cu spray de gătit. Aranjați napolitanele Nilla peste partea superioară a raftului și puneți-le deoparte.Pregătiți marshmallow. Montați o pungă mare de patiserie cu un vârf rotund de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Napolitane NillaNapolitane Nilla
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
2
Puneți albușurile în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel.Puneți 1/4 cană de apă într-un castron mic și presărați pachetul de gelatină peste el. Stir.In o cratiță mică, combinați restul de 8 lingurițe de apă, zahăr, sirop de porumb și sare. Folosind foc mediu, încălziți fără a amesteca până când un termometru cu bomboane (eu folosesc un prăjit adânc) înregistrează 240 de grade (etapa cu bilă moale).În timp ce siropul se încălzește, bateți ouăle cu accesoriul de tel până se formează vârfuri rigide. Dacă ouăle formează vârfuri înainte ca siropul să ajungă la 240, opriți mixerul. Când siropul atinge 240 de grade, porniți mixerul din nou și turnați-l în albușuri într-un flux subțire pe partea laterală a bolului, începând cu câteva linguri și crescând debitul. Folosiți o racletă de cauciuc pentru a vă asigura că obțineți totul.Răzuiți rapid gelatina în cratița încă fierbinte și amestecați-o astfel încât să se subțieze și să se dizolve din căldura reziduală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Bomboane RuntsBomboane Runts
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Spatula De CoptSpatula De Copt
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați-l la mixer în timp ce acesta este încă în desfășurare.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați vanilia și pudra de cafea și continuați să bateți timp de 5 minute sau până când vasul se simte rece și amestecul este suficient de gros pentru a pipa. Pipeți movile de marshmallow deasupra fursecurilor și lăsați fursecurile acoperite cu marshmallow să stea pe un raft timp de cel puțin două ore. După ce au trecut cele două ore, puteți trece la scufundare sau puteți îngheța cookie-urile și le puteți înmuia atunci când este convenabil.Pentru scufundare, utilizați metoda preferată. Recomand temperarea ciocolatei, dar asta necesită practică. Așa că temperați ciocolata dacă știți cum, sau pur și simplu topiți ciocolata și grăsimea într-un cazan dublu. Dunk fiecare cookie unul câte unul în ciocolată și ridicați cu două furculițe, lăsând ciocolata să curgă pe laturi. Așezați-vă pe un suport pe care l-ați așezat peste o foaie de folie sau pergament pentru a prinde picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista