Cookie-Uri Ușoare De Zăpadă

Cookie-Uri Ușoare De Zăpadă
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 264 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de betty sugar cookie mix, ou, Betty whipped fluffy glazing și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort Ușor De Zăpadă, Cookie-Uri De Zăpadă, și Cookie-Uri De Zăpadă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.într-un castron mediu, amestecați amestecul de prăjituri, untul și oul până se formează aluatul moale. Pe foile de fursecuri unsuroase, aruncați aluatul cu linguri rotunjite la o distanță de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie MixCookie Mix
UntUnt
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Coaceți 11 până la 14 minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis. Se răcește 1 minut; scoateți din foile de cookie pe rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Înghețați și decorați câte 1 prăjitură odată. După răspândirea glazura pe cookie, adauga lemn dulce pentru banda de apărătoarele și bomboane pentru ureche" acoperă " și om de zăpadă fata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
BomboaneBomboane
Cookie-uriCookie-uri
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista