Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile Regale cu nucă de cocos. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 48 de porții cu 119 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 158 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână praf de copt, făină, ovăz laminat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 15%. Încercați Cookie-urile Royal Caribbean ' s Coconut Ranger, Fursecuri de Crăciun (fursecuri cu zahăr) cu glazură regală, și Biscuiți cu zahăr cu glazură regală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor foile de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Cernem făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Ungeți untul și zahărul împreună. Bateți oul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Cremă
Zahăr
Ouă
4
Adăugați amestecul de făină și bateți până se omogenizează, aproximativ 2 minute. Se amestecă ovăzul și nuca de cocos în fulgi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De Cocos
Făină Pentru Toate Scopurile
Ovăz
5
Formați aluatul în bile de 1 inch și așezați-le pe foile de copt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 12 până la 15 minute.