Cookie-Uri Italiene
Reteta cookie-urile italiene ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 103 calorii. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 84. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână extract de anason, zahăr, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ricciarelli, fursecuri cu migdale italiene și sfaturi pentru fursecuri de Crăciun fără Gluten, Fursecuri Cu Smochine Italiene, și Fursecuri Cu Smochine Italiene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, unt de cremă și zahăr până la lumină și pufos. Bateți în ouă și extrageți.
Combinați făina și praful de copt; adăugați treptat la amestecul cremă și amestecați bine.
Aruncați cu lingurițe rotunjite pe foi de copt neîngrășate.
Coaceți la 350 de minute timp de 9-11 minute sau până când fundul este ușor rumenit.
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Pentru glazură, într-un castron mic, combinați zahărul cofetarilor, vanilia și laptele suficient pentru a obține consistența dorită. Scufundați cookie-urile în glazură; lăsați excesul să se scurgă.
Așezați pe hârtie cerată; decorați după dorință.
Lăsați să stea până când este setat.