Cookie-Uri Florentine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cookie-urile Florentine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 108 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 28 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 59 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, untul, făina și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Uri Florentine, Fursecuri Din Dantelă Florentină, și Cookie-Uri Florentine Amaretto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului la pozițiile de mijloc superior și de mijloc inferior și preîncălziți la 350 F. căptușiți două foi de copt cu căptușeli de silipat (Vezi nota). Într-un castron mediu, combinați migdalele, făina, coaja și sarea; pus deoparte.
Într-o cratiță medie, combinați untul, siropul de porumb, smântâna grea și zahărul la foc mediu. Se aduce la fierbere, amestecând ocazional. Odată ce fierbe, lăsați să fiarbă tare timp de 1 minut, apoi scoateți focul, amestecați vanilia și turnați peste amestecul de nuci. Se amestecă pentru a combina.
Când aluatul este suficient de rece pentru a fi manevrat, scoateți în linguri rotunjite și aruncați pe foi de copt pregătite la cel puțin 2 1/2 inci distanță.
Coaceți până devine auriu și plat, 10 până la 12 minute.
Lăsați să se răcească complet, apoi scoateți ușor din foaia de copt.