Cookie-uri din inima inimii mele
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cookie-urile inimii mele. Această rețetă servește 24. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 191 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 22 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, unt, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Inimă la inimă: Lemon Coeur a la Creme cu compot de portocale de sânge, Inima-de-inima mea-ciocolata prajiturele, și 20 + inimă sănătoasă S și nuc Crusted ars Wasabi somon cu cald Napa salata de varza {fără Gluten și inima sănătoasă 2013} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți untul, 1 1/2 căni de zahăr pudră, vanilia și oul cu mixerul electric la viteză medie sau amestecați cu lingura. Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu și crema de tartru. Capac; refrigerați 2 până la 3 ore sau până la răcire.
Se încălzește cuptorul la 375 buc. F. Împărțiți aluatul în jumătate. Pe suprafața acoperită cu pânză ușor făinată, rulați fiecare jumătate de 1/4 inch grosime.
Tăiați cu tăietor de prăjituri în formă de inimă de 3 1/2 inch. Pe foaia de cookie-uri unsuroase, așezați decupaje la 2 inci distanță. Dacă doriți, presărați cu zaharuri colorate.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când sunt delicat aurii.
Scoateți din foaia cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
În castron mic, se amestecă ingredientele glazura pana se omogenizeaza si tartinabile.
Întindeți glazura peste fursecuri. Decorați cu glazuri de decorator.