Cookie-uri decupate făcute cu făină de ovăz
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile decupate făcute cu făină de ovăz. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 65 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 60. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână făină, ou, făină de ovăz și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 23 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort de mic dejun cu afine (făcut cu făină de naut!), Cookie-Uri De Mic Dejun Cu Fulgi De Ovăz Cu Dovleac, și Briose Paleo cu scorțișoară de mere făcute cu făină de cocos.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă împreună zahărul și untul cofetarilor până se omogenizează. Bateți oul și vanilia.
Combinați făina universală, făina de ovăz și bicarbonatul de sodiu; se amestecă în amestecul cremos. Acoperiți aluatul și răciți timp de aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul la o grosime de 1/8 inch.
Tăiați în formele dorite folosind tăietori de prăjituri.
Așezați cookie-urile la o distanță de 2 inci pe o foaie de cookie negrasă.
Coaceți timp de 7 până la 8 minute în cuptorul preîncălzit sau până când marginile încep să se rumenească.
Scoateți din foile de copt pentru a se răci pe rafturile de sârmă. Când se răcește, mâncați simplu sau îngheț cu glazura preferată a prăjiturilor.