Cookie-Uri De Zahăr De Var
Nevoie de o desert vegetarian? Cookie-urile cu zahăr de var ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 36. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 63 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de praf de copt, zahăr de var, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Cookie-Uri Cheie De Zahăr De Var, Cookie-Uri De Zahăr De Var, și Cookie-uri de zahăr de var.
Instrucțiuni
Bateți împreună untul, scurtarea, zahărul granulat și 2 linguri de zahăr de var cu un mixer electric până când este ușor și pufos. Bateți în ou și vanilie. Cerneti faina, praful de copt si sarea impreuna peste amestecul de oua, apoi bateti la viteza mica pana se combina.
Formați aluatul într-un bușten de 10 inci (2 inci în diametru) pe hârtie de ceară, apoi înfășurați în hârtie de ceară. Răciți aluatul până când este ferm, cel puțin 4 ore.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Îndepărtați hârtia de ceară și tăiați jurnalul în runde groase de 1/4 inch.
Coaceți fursecurile la o distanță de 1/2 inch pe foi de copt unsuroase în loturi în mijlocul cuptorului, 10 până la 12 minute, sau până devin aurii palide. Transferați imediat cu o spatulă metalică într-un suport așezat peste o foaie de hârtie de ceară și presărați blaturile cu zahărul de var rămas. Cookie-uri Cool.
* Aluatul poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit, învelit bine în folie de plastic.* Cookie-urile se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei rece 2 zile.