Cookie-uri de zahăr cu gheață topite în gură

Prăjiturile cu zahăr înghețat topit în gură ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 260 calorii. Această rețetă servește 42. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de glazură regală, colorant alimentar colors paste, stropi decorator și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Încercați Cookie-Uri De Zahăr Topite În Gură, Cookie-urile de zahăr topite în gură ale mamei, și Se topește în gură cookie-urile de zahăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți untul la viteza medie a unui mixer electric 2 minute sau până când este cremos. Adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Adăugați oul și bateți bine.
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente.
Se adaugă în amestecul de unt, bătând la viteză mică doar până se omogenizează. Se amestecă vanilia.
Rulați aluatul la 1/4 " grosime pe o suprafață ușor făinată.
Tăiați cu tăietori decorativi de 3".
Așezați 1 " în afară pe foile de cookie-uri negreșite.
Coaceți la 350 timp de 9 minute. Se răcește complet pe rafturi de sârmă.
Lingurați aproximativ 2/3 cană glazură regală albă într-o pungă de decorare prevăzută cu vârful de decorare #3 (Vârf rotund mic). Țeavă glazură albă pentru a contura cookie-urile și pentru a contura detaliile dorite în interiorul cookie-urilor.
Împărțiți glazura regală rămasă într-un castron separat pentru fiecare culoare dorită; colorați după dorință cu colorant alimentar cu pastă. Amestecați încet suficientă apă în fiecare castron de glazură pentru a face "glazură curgătoare" care este încă groasă, dar curge pe o suprafață netedă după agitare. (
Adăugați apă puțin odată; dacă glazura de curgere este prea apoasă, este posibil să nu se usuce corect și să curgă sub contur într-o altă zonă de culoare.)
Umpleți pungile de decorare (fără sfaturi) aproximativ pe jumătate pline de glazură. Tăiați vârful mic de con. Pipe culorile dorite de glazură pentru a acoperi zonele dintre conturul glazurii Regale; răspândiți glazura în colțuri și zone greu accesibile folosind un pick de lemn, după cum este necesar.
Adăugați glazură de curgere 1 culoare la un moment dat, permițând glazura să se usuce înainte de a schimba culorile. Evitați utilizarea excesului de glazură sau se va vărsa într-o altă zonă de culoare. Dacă se formează bule de aer în glazură, utilizați un știft drept sterilizat pentru a le îndepărta. Decorați cu bomboane asortate și stropi de decorator în timp ce glazura este încă umedă.