Almond Bar Cookies este un vegetarian desert. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 36 de porții cu 100 de calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, zahăr, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-uri de migdale fără ouă / cookie Ușor de migdale, Ricciarelli, prăjituri italiene cu migdale și sfaturi pentru prăjituri de Crăciun fără Gluten, și Cookie-Uri De Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulsați pasta de migdale într-un robot de bucătărie până se rupe în bucăți mici, apoi adăugați sare și 1/4 cană de zahăr și continuați să pulsați până la măcinat fin, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Migdale
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt o tigaie pătrată de 9 inci, apoi tapetați cu folie, lăsând o consolă de 2 inci pe 2 laturi opuse și folie de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Folie De Aluminiu
Cuptor
3
Bateți împreună untul și restul de 1/2 cană de zahăr într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie-mare până când este palid și pufos, aproximativ 3 minute într-un mixer cu suport (de preferință prevăzut cu un accesoriu cu palete) sau 6 minute cu un handheld.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Stand Mixer
Bol
4
Adăugați amestecul de migdale, gălbenușul de ou și extractul de migdale și bateți până se combină bine, aproximativ 2 minute. Reduceți viteza la minim, apoi adăugați făină și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Gălbenuș De Ou
Migdale
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Întindeți aluatul uniform în tigaie cu o spatulă offset. Bateți ușor albușul de ou într-un castron mic, apoi periați o parte din el peste aluat și presărați uniform cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Migdale
Boabe Suplimentare De Floarea-soarelui
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Bol
Tigaie
6
Coaceți până când blatul este auriu, 35 până la 40 de minute. Se răcește complet în tigaie pe un raft, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
7
Transferați cu folie pe o tăietură, apoi aruncați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Folie De Aluminiu
8
Tăiați în pătrate sau rotunde.
9
* Disponibil la sărbători dulci (800-328-6722).
1
Cookie-urile se păstrează, stratificate între foi de hârtie de ceară sau pergament, într-un recipient etanș la temperatura camerei 4 zile.