Almond Bar Cookies este un vegetarian desert. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 36 de porții cu 100 de calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, zahăr, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cookie-uri de migdale fără ouă / cookie Ușor de migdale, Ricciarelli, prăjituri italiene cu migdale și sfaturi pentru prăjituri de Crăciun fără Gluten, și Cookie-Uri De Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulsați pasta de migdale într-un robot de bucătărie până se rupe în bucăți mici, apoi adăugați sare și 1/4 cană de zahăr și continuați să pulsați până la măcinat fin, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Migdale
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt o tigaie pătrată de 9 inci, apoi tapetați cu folie, lăsând o consolă de 2 inci pe 2 laturi opuse și folie de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Folie De Aluminiu
Cuptor
3
Bateți împreună untul și restul de 1/2 cană de zahăr într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie-mare până când este palid și pufos, aproximativ 3 minute într-un mixer cu suport (de preferință prevăzut cu un accesoriu cu palete) sau 6 minute cu un handheld.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Stand Mixer
Bol
4
Adăugați amestecul de migdale, gălbenușul de ou și extractul de migdale și bateți până se combină bine, aproximativ 2 minute. Reduceți viteza la minim, apoi adăugați făină și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Gălbenuș De Ou
Migdale
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Întindeți aluatul uniform în tigaie cu o spatulă offset. Bateți ușor albușul de ou într-un castron mic, apoi periați o parte din el peste aluat și presărați uniform cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Migdale
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Bol
Tigaie
6
Coaceți până când blatul este auriu, 35 până la 40 de minute. Se răcește complet în tigaie pe un raft, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
7
Transferați cu folie pe o tăietură, apoi aruncați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Folie De Aluminiu
8
Tăiați în pătrate sau rotunde.
9
* Disponibil la sărbători dulci (800-328-6722).
1
Cookie-urile se păstrează, stratificate între foi de hârtie de ceară sau pergament, într-un recipient etanș la temperatura camerei 4 zile.