Cookie-Uri De Lamaie-Nucă De Cocos
Cookie-urile de lamaie-nucă de cocos este un vegetarian rețetă cu 84 de porții. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 62 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, ouă, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Rețete similare sunt Full House: Cupcakes De Nucă De Cocos, Umplutură De Caș De Lămâie, Glazură De Nucă De Cocos-Lămâie, Nucă De Cocos Prăjită, Cookie-Uri De Nucă De Cocos Cu Lămâie, și Cookie-Uri De Nucă De Cocos Cu Lămâie.
Instrucțiuni
Bateți untul și zaharurile la viteză medie cu un mixer electric până la pufos.
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați coaja de lămâie rasă și sucul de lămâie, bătând până se amestecă.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, nuca de cocos și sarea; adăugați treptat la amestecul de unt, bătând doar până la amestec.
Împărțiți aluatul în 3 porții egale; rotiți fiecare porție pe hârtie de ceară într-un jurnal de 12 inci. Acoperiți și răciți 8 ore.
Tăiați fiecare buștean în felii de 1/2 inch (aproximativ 28 de felii) și așezați-le pe foi de copt ușor unse.
Coaceți la 350 timp de 12 până la 14 minute sau până când marginile se rumenesc ușor.
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci. Păstrați cookie-urile într-un recipient etanș sau congelați, dacă doriți.