Cookie-uri cu panglică sau vârtej

Cookie-uri cu panglică sau vârtej
Cookie-urile cu panglică sau vârtej ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 91 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 72. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați extract de mentă, ou, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cookie-Uri Cu Panglică Italiană, Cookie-Uri Pentru Gheață Cu Panglică, și Cookie-uri de panglică de afine-cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați cele 2 zaharuri și sarea împreună într-un bol mediu. Într-un alt castron mic, amestecați oul și extractul de mentă și lăsați-l deoparte. Cu un mixer de mână bate untul pana se omogenizeaza intr-un castron mare. În timp ce amestecați, adăugați treptat amestecul de zahăr și continuați să bateți până când sunt ușor colorate și pufoase, aproximativ 1 până la 2 minute. Nu mai amestecați și răzuiți părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc Alb De AfineSuc Alb De Afine
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați amestecul de ouă și bateți până se omogenizează. Adăugați treptat făina, amestecând încet până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
3
Întoarceți aluatul din castron, împărțiți-l în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați jumătățile între 2 bucăți de pergament ușor făinat sau hârtie cerată.
5
Rulați într-un dreptunghi de 10 x 12 x 1/4 inch. Glisați foile de aluat / foi de pergament pe o foaie de copt și dați-le la frigider până când sunt ferme, aproximativ 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1
Bateți zahărul, cacao, sarea într-un bol mediu. Cu un mixer de mână bate untul pana se omogenizeaza intr-un castron mare. În timp ce amestecați, adăugați amestecul de cacao și continuați să bateți până când sunt ușor colorate și pufoase, 1 până la 2 minute. Nu mai amestecați și răzuiți părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați oul și bateți până se omogenizează. Adăugați treptat făina, amestecând încet până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
3
Întoarceți aluatul din castron, împărțiți-l în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați jumătățile între 2 bucăți de pergament ușor făinat sau hârtie cerată.
5
Rulați într-un dreptunghi de 10 x 12 x 1/4 inch. Glisați foile de aluat / foi de pergament pe o foaie de copt și dați-le la frigider până când sunt ferme, aproximativ 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Pentru o prăjitură spirală: puneți 1 din aluaturile de ciocolată pe spațiul de lucru și îndepărtați foaia superioară de pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
7
Ungeți ușor aluatul cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
8
Așezați o foaie de aluat de vanilie pe spațiul de lucru și îndepărtați foaia superioară de hârtie. Folosind bucata de jos a hârtiei pentru a ridica aluatul, așezați aluatul de vanilie deasupra aluatului de ciocolată. Aveți grijă să aliniați marginile celor 2 aluaturi și să le tăiați după cum este necesar. Apăsați ușor pentru a netezi și sigila aluaturile împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
9
Scoateți bucata de hârtie de sus.
10
Ungeți ușor suprafața aluatului cu apă rece. Poziționați aluaturile sandwich cu marginea lungă orientată spre dvs. Folosind marginea hârtiei ca ghid, rotiți aluaturile într-un cilindru strâns, de 2 inci lățime. Înfășurați în plastic și refrigerați timp de 1 oră. Repetați cu restul de 2 foi de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
11
Poziționați uniform rafturile în cuptor și preîncălziți la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
12
Feliați aluatul transversal în fursecuri groase de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
13
Așezați aproximativ 1/2 inci pe foi de copt căptușite cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
14
Coaceți până la aur - nu prea întunecat veți pierde definiția spiralei, aproximativ 14 până la 16 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
15
Rotiți și stratificați cele două aluaturi în dreptunghiuri de 15 pe 18 inci și grosime de 1/4 inci în același mod ca și prăjiturile spiralate. Puneți 1 din aluaturile de ciocolată pe spațiul de lucru și îndepărtați foaia superioară de pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
16
Periați ușor cu puțină apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
17
Așezați 1 aluat de vanilie pe spațiul de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
18
Scoateți foaia superioară de hârtie și folosiți bucata inferioară a hârtiei pentru a ridica aluatul pe aluatul de ciocolată. Aveți grijă să aliniați marginile aluatului. Apăsați ușor pentru a netezi și sigila aluaturile împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
19
Scoateți pergamentul de sus.
20
Tăiați marginile de pe aluaturile stratificate cu un tăietor de pizza folosind o riglă sau altă margine dreaptă ca ghid. Lucrând cu marginea scurtă orientată spre dvs., tăiați aluatul stratificat pe jumătate vertical. Așezați 1 bucată deasupra celeilalte și apoi întoarceți aluatul, pentru a avea partea lungă orientată spre dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
21
Tăiați din nou aluatul în jumătate și puneți 1 bucată deasupra celeilalte. Înfășurați în folie de plastic și refrigerați timp de 2 ore înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
22
Tăiați marginile inegale cu un cuțit ascuțit. Feliați blocurile în dreptunghiuri groase de 1/8 inci și coaceți până când aluatul alb abia începe să se rumenească, aproximativ 16 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 16 m.
Porții72
Scor De Sănătate0
Revista