Cookie-uri Chip și Dip

Cookie-uri Chip și Dip
Chip și Dip cookie-uri este un fără lactate rețetă cu 36 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 148 calorii. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de chipsuri de ciocolată semidulce, apă, chipsuri de unt de arahide și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 532 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Super Bowl. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Triple Umplute M & M Ciocolata Chip Cookie-Uri, Toffee Cookie-Uri & Unt De Arahide Cupa Cookie-Uri, Biscuiți Cu Nucă Cu Ciocolată Integrală Din Grâu {Cookie-Urile Mele Preferate Cu Ciocolată}, și Unt Maro Cartofi Chip Ciocolată Chip Cookie-Uri.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri, uleiul, apa, oul și chipsurile de cartofi până se formează aluat moale. Formați aluatul în bile de 1 inch. Pe foile de cookie-uri unsuroase, așezați bilele la 2 inci distanță; apăsați fiecare bilă pentru a aplatiza ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CartofiChipsuri De Cartofi
Coloranti Alimentari In Culorile DoriteColoranti Alimentari In Culorile Dorite
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți 8 până la 9 minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis. Se răcește 3 minute; scoateți din foile de cookie pe rafturile de răcire. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Într-un castron mic cu microunde, chipsuri de ciocolată cu microunde și chipsuri de unt de arahide descoperite la 1 minut până la 1 minut 30 de secunde, amestecând la fiecare 30 de secunde, până se topește și se agită neted. Înmuiați fiecare prăjitură pe jumătate în amestecul de ciocolată topită, lăsând să se scurgă excesul. Înmuiați imediat aceeași jumătate în nuci tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Unt De ArahideChipsuri De Unt De Arahide
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați pe hârtie cerată până se fixează, aproximativ 1 oră. Depozitați între foi de hârtie cerată într-un recipient bine acoperit.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista