Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Conopida umplută cu condimente indiene ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 382 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.4 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, chimen măcinat, piper cayenne și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Dip de conopidă condimentată Indian, Conopidă și cartofi condimentați indieni, și Bloomin ' conopidă condimentată cu India.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Se amestecă turmericul și 1 lingură de sare, se adaugă capul de conopidă și se gătește până abia se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Turmeric
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Transferați conopida într-o strecurătoare mare și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Într-o tigaie mică, prăjiți făina de naut la foc moderat, amestecând, până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Răsturnați făina într-un castron mediu și lăsați să se răcească, apoi amestecați iaurtul, pasta de ghimbir, pasta de usturoi și 1 lingură de ulei; condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Năut
2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Pastă De Ghimbir
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Într-un mini robot de bucătărie, măcinați fin caju. În tigaia mică, încălziți restul de 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caju
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați fasolea verde și morcovul și gătiți la foc mic, amestecând, până când sunt crocante, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Grăsime De Porc înapoi
7
Adăugați garam masala, chimen, cayenne și schinduf și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut. Răsturnați amestecul într-un castron mediu și lăsați să se răcească, apoi amestecați brânza de vaci, Cheddar, coacăze și caju măcinat; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Biscuiți Din Grâu Integral
Garam Masala
Coacăze
Caju
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Umpleți cu grijă capul de conopidă, ambalând cantități mici de amestec de legume între flori și în crăpăturile de pe partea inferioară a capului. Puneți conopida umplută într-un vas de copt, cu partea dreaptă în sus și lingurați iaurtul topping pe tot capul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
9
Coaceți conopida aproximativ 1 oră sau până se rumenesc bogat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Lăsați să se răcească aproximativ 5 minute înainte de servire.