Conopidă prăjită cu vinaigretă de Caper
Conopida prăjită cu vinaigretă de Caper ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,53 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 194 calorii. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de capere, stafide aurii, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Conopidă prăjită cu vinaigretă de caper Jalapeimbroo, Ardei roșii prăjiți și conopidă cu vinetă de Caper, și Conopidă prăjită cu vinaigretă de nuci de pin, stafide și capere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Pentru a pregăti conopida, trageți și tăiați frunzele verzi.
Tăiați capul în jumătate de sus în jos.
Tăiați miezul, apoi tăiați partea superioară în bucăți mai mici, lăsând o tulpină atașată. Vrei flori de mărimea unei mușcături care arată ca niște copaci mici de conopidă.
Se aruncă conopida cu ulei de măsline și sare și se introduce la cuptor. Prăjiți conopida timp de 20 de minute.
În timp ce conopida se prăjește, curățați caperele, usturoiul, oțetul și pătrunjelul într-un robot de bucătărie. În timp ce mașina funcționează, stropiți cu 1/4 cană de ulei de măsline. Gustați și condimentați cu sare, dacă este necesar.
Aruncați conopida prăjită cu vinaigreta și presărați stafidele.